Εκτός δύο για Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Εκτός δύο για Αστέρα

bet365

Οι τιμωρημένοι Ζησόπουλος, Μάσα δεν υπολογίζονται από τον Βεργέτη για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ στην αποστολή είναι οι Ιγκλέσιας, Φούντας.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρας. Με αυτή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Αρκάδων για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (23/1 17:15).

Ενόψει αυτού ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ζησόπουλο, Μάσα, ενώ πήρε στην αποστολή τους Ιγκλέσιας και Φούντα. Ο πρώτος φαίνεται πως ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο δεύτερος μπήκε την Πέμπτη (21/1) σε κανονικούς ρυθμούς και έδειξε έτοιμος να αγωνιστεί.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Σανκαρέ, Αλόκο, Γκοϊάνζ, Λούι, Παντελιάδης, Κιτόκο, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Νίκο Φερνάντες, Μπερτόλιο, Λανθαρότε, Φούντας, Στανισάβλιεβιτς, Γιάννου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα