Στις 3/2 το Λεβαδειακός - Ατρόμητος

Νίκος Τσιώκος
Στις 3/2 το Λεβαδειακός - Ατρόμητος

bet365

Για την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου ορίστηκε από τη Σούπερ Λίγκα το ματς των δύο αναβολών μεταξύ Λεβαδειακού και Ατρομήτου στη Λιβαδειά.

Με την ελπίδα τελικά να διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ Λεβαδειακού και Ατρομήτου στη Λιβαδειά, η Σούπερ Λίγκα το όρισε για την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, όμως δεν έκανε γνωστή την ώρα της σέντρας του εν λόγω αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι το εν λόγω ματς εκκρεμεί από την 16η αγωνιστική, αφού αναβλήθηκε στις 3 Ιανουαρίου λόγω δυνατού αέρα και στις 20 του μήνα λόγω χιονιού.

Από εκεί και πέρα, να ξεκαθαρίσουμε ότι οι Περιστεριώτες έχουν και υποχρεώσεις στο Κύπελλο, όμως το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά είναι προγραμματισμένο στις 27 Ιανουαρίου και η ρεβάνς στις 10 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016. Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα