Θα σκίσουν τα μνημόνια...

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Θα σκίσουν τα μνημόνια...

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης μπλέκει στο blog του στο gazzetta.gr Γκιρτζικογκαγκάτσηδες και Σαμαροβενιζελοτσίπρες!

Δεν ξέρω αν έχετε αντιληφθεί τι γίνεται το τελευταίο διήμερο στην Θεσσαλονίκη με αφορμή μία δήλωση του υπεύθυνου ασφαλείας του Ηρακλή για τον κ. Μαρινάκη. Προφανώς και όσοι απολαμβάνετε την φραπεδάρα σας (φρέντο εσπρέσο πλέον) θα αντιληφθήκατε ότι αυτό που γίνεται με τον Ηρακλή, είναι εν ολίγοις αυτό το οποίο έχω περιγράψει ουκ ολίγες φορές και ραδιοφωνικά από το Libero, αλλά και από αυτή εδώ την γωνιά που μου έχει παραχωρήσει βήμα το κορυφαίο αθλητικό ειδησεογραφικό σάιτ στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση που βγήκε από την Αυτόνομη Θύρα 10 και αναφέρεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρει αυτά τα οποία έχω επισημάνει ουκ ολίγες φορές και περιγράφει ΑΚΡΙΒΩΣ το κλίμα που δημιουργείται επικοινωνιακά στην Θεσσαλονίκη με ΑΡΗ και Ηρακλή. Και προσέξτε δεν αναφέρομαι σε ανακοίνωση οπαδών του ΑΡΗ.

Έχω πάρα πολλές φορές διαφωνήσει με τους συμπολίτες Ηρακλειδείς, αλλά θεωρώ ότι βιώνουν και αυτοί το ίδιο επικοινωνιακό... μπούλινγκ που δέχεται στην Θεσσαλονίκη, όποιος δεν επιδοκιμάζει τις τακτικές Σαββίδη και των “συμμάχων” του Μελισσανίδη-Αλαφούζου, αν και πιστεύω ότι η συμμαχία είναι μόνο μεταξύ Ποντίων και ο τρίτος αναγκαστικά πάει στην πλευρά τους καθώς από την άλλη είναι ο Ολυμπιακός. Προσέξτε για να ξεκαθαρίσω κάτι. Πολύ καλά κάνουν την προσπάθειά τους Σαββίδης, Μελισσανίδης κτλ. Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και δε νομίζω κανένας να αντιλέγει. Άλλο με ενοχλεί...

Ούτε λίγο ούτε πολύ η ανακοίνωση χρησιμοποιεί την έκφραση χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη και την ίδια στιγμή καταγράφει ότι ακριβώς βιώνει ως οπαδός όποιος υποστηρίζει ομάδα που δεν είναι φίλα προσκείμενη στην προσπάθεια για την ΕΠΟ με πρωτεργάτη την ΕΠΣ Μακεδονίας!!!

Θεωρώ αν μη τι άλλο αστείο ειδικά για μένα με αυτα που έχω γράψει για ΕΠΟ, Γκιρτζίκη, Σαρρή και λοιπούς πρωταγωνιστές της Ομοσπονδίας -που κατά την άποψή μου έχει κατακρεουργήσει τον ΑΡΗ -ότι θα κάνω...πλάτες σε αυτούς. Ο ΑΡΗΣ για την ώρα ξεφεύγει από τους χαρακτηρισμούς γιατί είναι σε ερασιτεχνική κατηγορία. Βέβαια ο Καρυπίδης που ήταν “άνθρωπος” του Σαββίδη τώρα έγινε “ο...έφορος του ΟΣΦΠ στον Βορρά”. Οι ίδιοι άνθρωποι που έλεγαν το ένα, μετά από 3 μήνες λένε το άλλο!

Ο Ηρακλής επειδή στην τελευταία ψηφοφορία ψήφισε (και) Ολυμπιακό, αυτομάτως βαφτίστηκε από το... σύστημα του “μία ομάδα, μία πόλη” ως γιουσουφάκι του ΟΣΦΠ. Όσοι ζείτε στην Θεσσαλονίκη φυσικά και θα βιώνετε το κλίμα που περιγράφω. Ισχύει όμως μόνο για τον ΑΡΗ ή τον Ηρακλή. Ο ΠΑΟΚ πχ που ψήφισε ΑΕΚ δεν είναι το ίδιο!

Σύμφωνα, με την λογική τους οι ομάδες της Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να στηρίξουν... Ολυμπιακό, αλλά την συμμαχία με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Να στηρίξουν δηλαδή αυτόν που θέλει το “μία ομάδα, μία πόλη”! Αυτόν που θέλει να τους εξαφανίσει!!! Δεν γίνεται δηλαδή να μην στηρίξω κανέναν από τους δυο ή να επιλέξω ότι θέλω εγώ και κρίνω καλύτερο για την ομάδα μου τον...Αγροτικό Αστέρα.

Προσωπικά,λοιπόν, θεωρώ ότι ο Ηρακλής πρέπει να προασπίζει τα συμφέροντά του, όπως ο ίδιος θεωρεί καλύτερο. Ο ΑΡΗΣ το ίδιο και φυσικά και ο ΠΑΟΚ το ίδιο. Μην όμως προσπαθείτε επικοινωνιακά να με πείσετε στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ότι αν έρθετε εσείς στα πραγματα δεν θα είστε οι νέοι χαλίφηδες.

Μου θυμίζετε έντονα αυτό που έγινε και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Είχα τους Σαμαροβενιζέλους, που όλοι ξέραμε και ξέρουμε ότι έφτασαν την Ελλάδα στην διάλυση. Αυτοί και οι προκάτοχοί τους που κυβερνούν από την μεταπολίτευση και έπειτα. Και έρχεται ο Τσίπρας να τα αλλάξει όλα. Να σκίσει τα μνημόνια, να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ,να επαναφέρει τις συντάξεις, τους μισθούς, να μην υπάρχουν κομματικοί διορισμοί και να κάνει ότι έλεγε πριν δυο χρόνια ανεβασμένος πάνω στα τρακτέρ των Αγροτών. Όλοι ξέρουμε ότι οι προηγούμενοι τα ρήμαξαν και για αυτό δεν υπήρχε άλλη λύση από το να έρθει κάποιος άλλος. Να έρθει η ΑΛΛΑΓΗ!

Δεν είναι φοβερό; Αλλαγή! Το σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου!

Όχι όμως κύριοι δεν θέλω έναν που θα έχει άλλα μούτρα, αλλά θα κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα. Δεν θέλω τον γιο του Βασίλη, που κυβερνούσε επί σειρά ετών, όπως σήμερα έχω στην Ελλάδα την φωνή του Ανδρέα, με όλα τα εκλεκτά “πράσινα” στελέχη να έχουν ντυθεί στο μπορντοροδοκόκκινο που λέει και η εθνική μας πωλήτρια χαλιών!

Με ποιον αλήθεια μεγαλούργησαν στην ΕΠΟ όλοι αυτοί που σήμερα διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με ποιον ήρθε ο Γκιρτζίκης και οι συν αυτώ; Ποιος μπορεί να εγγυηθεί μία άλλη ΕΠΟ; Ένα δίκαιο ποδόσφαιρο, χωρίς ελεγχόμενες επιτροπές, χωρίς αποφάσεις εκτρώματα όπως αυτή που διέλυσε για δεύτερη φορά τον ΑΡΗ το καλοκαίρι;

Δεν θέλω ούτε Γκιρτζίκη, ούτε Γκαγκάτση ούτε κανέναν από όλους αυτούς. Δεν θέλω άλλα μνημόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θέλω καμία...κυβέρνηση να ζητάει την ψήφο μου και να μετατρέπει το ΟΧΙ σε ΝΑΙ. Δεν θελω στην Ομοσπονδία, στην ΚΕΔ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ! Ούτε τον ένα, ούτε τον άλλο και για αυτό θεωρώ αν μη τι άλλο ανήθικο να...χρεώνεται ο Ηρακλειδέας ή ο Αρειανός επειδή δεν στηρίζει αυτόν που θέλει να τους εξαφανίσει από την ίδια τους την πόλη.

Νιώθω προδομένος στην ίδια μου την πόλη από όσους μοιράζουν 33άρια, ξέρω ότι τα παραπάνω αποτελούν ένα μεγάλο παράπονο των οπαδών των ομάδων της πόλης πλην ΠΑΟΚ, όπως επίσης ξέρω ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να γλιτώσουμε από τους Γκιρτζικογκαγκάτσηδες.

Pro Evolution soccer. Μόνο εκεί θα υπάρξει... δικαιοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί ακόμα και στο FIFA βλέπουμε τι γίνεται με Πλατινί και Μπλάτερ! Πιάστε τα joystick και αφήστε τις... Ενώσεις! Πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουμε!

ΥΓ1 Χρόνια Πολλά στον Αλενατόρε που σήμερα ανεβαίνει στα 58- άσχετα αν δείχνει 45αρης- και εύχομαι σύντομα ο νταλκάς του για ένα κύπελλο και Ευρώπη με τον ΑΡΗ να υλοποιηθεί στα 60α του γενέθλια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!