Με Τζανδάρη ο Πανιώνιος

Νίκος Τσιώκος
Με Τζανδάρη ο Πανιώνιος

bet365

Με τον νεαποκτηθέντα Τζανδάρη να είναι στην αποστολή, θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης ο Πανιώνιος.

Με μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πανιώνιος ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (23/1 17:15). Με το πέρας αυτής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο νεοαποκτηθείς Τζανδάρης, που θα έχει το Νο 33 στη φανέλα του.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, Κενάν Μπαργκάν, καθώς ανακοινώθηκε την Παρασκευή (22/1). Βέβαια, κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στις κερκίδες το Σάββατο (23/1) για να παρακολουθήσει το ματς της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Ποζατζίδης, Χαλκιαδάκης, Τζανδάρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα