Όλο και πιο κοντά Σουμπίνιο- Ατρόμητος

Όλο και πιο κοντά Σουμπίνιο- Ατρόμητος

Πολύ προχωρημένο το θέμα του Βραζιλιάνου, για το οποίο σας ενημέρωσε το μεσημέρι το gazzetta.gr. Έφυγε ο παίκτης από Τουρκία με προορισμό το Μπακού κι από εκεί την Ελλάδα

Όλο και πιο κοντά Σουμπίνιο- Ατρόμητος

Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε από το μεσημέρι της Παρασκευής πως ο Σισέρο Σουμπίνιο αποχωρεί από το Αζερμπαϊτζάν με προορισμό την Ελλάδα και τον Ατρόμητο. Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών έρχονται να επιβεβαιώσουν το συγκεκριμένο αποκλειστικό ρεπορτάζ, αφού ο παίκτης έχει αναχωρήσει ήδη από την Τουρκία, όπου προετοιμάζεται η Καραμπάκ, με προορισμό αρχικά το Μπακού, όπου θα μαζέψει τα πράγματά του και θα έρθει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με «πηγές» από το κοντινό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο «Σούμπι» ενημερώθηκε πριν από λίγες μέρες για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου να τον ντύσει πάλι στα κυανόλευκα και – όπως και πέρσι τέτοιο καιρό – πίεσε για να επιστρέψει στην Ελλάδα και το Περιστέρι. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα πλέον, μιας και το θέμα του Σουμπίνιο δεν έχει σχέση με του Ματέι και το μόνο που απομένει είναι τι θα αλλάξει με τις θέσεις των ξένων στον Ατρόμητο, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχουν πέντε ξένοι και πρέπει κάποιος να αποχωρήσει.

Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες, προκειμένου να βρει θέση στο ρόστερο ο Σουμπίνιο.

Best of internet