ΠΑΟΚ: Μπουσουφά; Πάμε γι’ άλλα...

ΠΑΟΚ: Μπουσουφά; Πάμε γι’ άλλα...

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μπουσουφά; Πάμε γι’ άλλα...

bet365

Λίγο το κόστος της μεταγραφής, που θα ξεπερνούσε τα 5 εκατομμύρια ευρώ, λίγο η στάση του Ιβάν Σαββίδη, οδηγούν σε ναυάγιο την «υπόθεση Μπουσουφά» για τον ΠΑΟΚ.

Ο 31χρονος Μαροκινός αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για την κάλυψη του κενού που παρατηρείται στη θέση του επιτελικού χαφ. Όμως, αν και οι επαφές ήταν προχωρημένες, ο «Δικέφαλος» έκανε πίσω λόγω του υπερβολικά μεγάλου κόστους της μεταγραφής.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας, ναι μεν δεν υπολογίζει στην παρουσία του Μπουσουφά, αλλά δεν τον αφήνει ελεύθερο, ενώ και ο ποδοσφαιριστής αξιώνει ένα συμβόλαιο πάνω από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο 2,5 ετών, με αποτέλεσμα το κόστος να εκτινάσσεται κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για τον Σέρβο Τζούρισιτς, που κατέληξε δανεικός για έξι μήνες στην Άντερλεχτ, ενώ κοίταξε πολύ σοβαρά την περίπτωση του Αργεντινού Σκαριόνε, ο οποίος όμως δεν είναι ελεύθερος και θα έπρεπε να καταβληθούν χρήματα (με το συμβόλαιο να τελειώνει τον Ιούνιο του ’16) στην Κασίμπασα.

Η περίπτωση του Φαν ντερ Φάαρτ έμοιαζε εξ αρχής ως ένα καλοστημένο παιχνίδι των μάνατζερ του Ολλανδού και της Μπέτις, που ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί το «βαρύ» συμβόλαιο του.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης να έχει αποφασίσει τη μη υλοποίηση άλλης μεταγραφής, πλην της «αναγκαστικής» του Βελλίδη, αν και πολλά θα ξεκαθαρίσουν το Σαββατοκύριακο κατά την παραμονή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα