Ιντζίδης: «Μόνο νίκες μέχρι το τέλος»

Ιντζίδης: «Μόνο νίκες μέχρι το τέλος»

Gazzetta team
Ιντζίδης: «Μόνο νίκες μέχρι το τέλος»

bet365

O Xρήστος Ιντζίδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής (24/1) με την Καβάλα στον στόχο του Άρη, αλλά και στον ανταγωνισμό που υπάρχει μέσα στην ομάδα.

Ο έμπειρος αμυντικός των «κίτρινων» μίλησε στη σημερινή media day του ποδοσφαιρικού τμήματος, αρχικά για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας στο 2016: «Είναι το πρώτο εντός έδρας ματς για το 2016 και εννοείται πως κάθε παιχνίδι θέλουμε να το κερδίζουμε. Θέλουμε μέχρι τέλους να κάνουμε μόνο νίκες. Είναι κάτι που το έχει ζητήσει και ο προπονητής. Οι πρώτοι βαθμοί ήρθαν εκτός έδρας και μεθαύριο πηγαίνουμε μόνο για τη νίκη.

Για την Καβάλα που δεν είναι τόσο ισχυρή όσο πέρυσι: «Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Αν είμαστε εμείς καλοί δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Κοιτάμε καθαρά την δική μας ομάδα και πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην θέση των στόπερ: «Όταν έρχεται καινούργιος παίκτης σε μια θέση, υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Για να παίξεις πρέπει να δείχνεις πράγματα στην προπόνηση. Ο προπονητής από εκεί και πέρα θα κρίνει ποιος πρέπει να παίξει».

Αν είναι κίνητρο για τους περισσότερους ο δεύτερος γύρος να παίξουν καλύτερα: Όταν έχεις καλές εμφανίσεις και η ομάδα πηγαίνει καλά, τότε σίγουρα του χρόνου που η ομάδα, πρώτα ο Θεός, που θα είναι στην Football League ο προπονητής θα κοιτάξει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Θεωρώ πως από την αρχή της χρονιάς μέχρι το τέλος όσα περισσότερα παιχνίδια έχεις και όσο πιο καλά πας, τόσο το καλύτερο».

Για το ματς με την Κρύα Βρύση και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο: «Το είπαμε κι από την αρχή. Επιδίωξη μας είναι να πάρουμε μια μεγάλη διαφορά. Στο παιχνίδι με την Κρύα Βρύση χάσαμε έξι επτά ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να είχε ξεφύγει. Θα έρθει και το καλό ποδόσφαιρο και θα μεγαλώσει και η ψαλίδα της διαφοράς».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα