Σε απολογία ο ΠΑΟΚ

Σε απολογία ο ΠΑΟΚ

Σε απολογία κλήθηκε ο ΠΑΟΚ από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Σε απολογία ο ΠΑΟΚ

Σε εξ' αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Εκεί είχε και τον κόσμο στο πλευρό του, με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο να καλεί τον «Δικέφαλο» του Βορρά σε απολογία για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 29/01/2016 και ώρα 14:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 16η αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Βάσει των αναφερομένων στο από 20/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 1 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Best of internet