Βουτσίας: «Να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο»

Βουτσίας: «Να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο»

Gazzetta team
Βουτσίας: «Να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο»

bet365

Ο Πασχάλης Βουτσιάς με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία του Άρη στον πρώτο γύρο, στον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται ο ίδιος, αλλά και για την άνοδο της ομάδας.

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός του Άρη στη σημερινή media day αρχικά μίλησε για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα: «Θεωρώ πως είμαστε μέσα στους στόχους μας, είμαστε το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο. Έχουμε τους δικούς μας στόχους ,τους οποίους εκπληρώνουμε έναν - έναν. Δουλεύουμε, πολύ καλά προκειμένου να τελειώσουμε και μαθηματικά την υπόθεση άνοδος».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος: «Έχουν περάσει 2,5 μήνες από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Νιώθω πολύ καλά, από τις πρώτες μέρες τα παιδιά με βοήθησαν να προσαρμοστώ στο κλίμα και στις υψηλές απαιτήσεις που έχει ένας τεράστιος σύλλογος όπως ο Άρης. Θεωρώ ότι είμαι μια χαρά και μέρα με την ημέρα ακόμη καλύτερα».

Αν είναι έτοιμος να παίξει βασικός: «Οποιαδήποτε στιγμή είμαι έτοιμος! Είμαι καλύτερα από τις αρχές, έχω προπονήσεις στα πόδια μου, ξέρω τους παίκτες. Όταν ο προπονητής κρίνει ότι πρέπει να παίξω βασικός, εγώ είμαι έτοιμος απ’ όλες τις απόψεις».

Αν στο μυαλό των παικτών υπάρχει η Β΄ Εθνική: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι επίσημα από την στιγμή που δεν έχουμε εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο, αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι του χρόνου θα είμαστε στην Β΄ Εθνική».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα