Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας

Νίκος Τσιώκος
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας

bet365

Το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας για το υπόλοιπο της σεζόν ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Στις 13 Μαρτίου το ντέρμπι των «αιωνίων».

Διοικητικό Συμβούλιο είχε η Σούπερ Λίγκα την Παρασκευή (22/1) και μεταξύ άλλων ορίστηκε και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος για το υπόλοιπο της σεζόν, που σημαίνει από την 20ή μέχρι και την 30ή αγωνιστική.

Όσον αφορά τα ντέρμπι, αυτό των «αιωνίων» προγραμματίστηκε για την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 19:30, ενώ στις 7 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 13 του ίδιου μήνα.

Στις 21 ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα... κατηφορίσει για δεύτερη φορά για το ματς με τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να πηγαίνουν και αυτοί στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με την Ένωση στις 28 Φλεβάρη.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι φέτος οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές, και όχι οι δύο, θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας από την 20ή μέχρι την 30ή αγωνιστική

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα