«Κοντά σε deal για Σα»!

«Κοντά σε deal για Σα»!

Γιώργος Τσακίρης
«Κοντά σε deal για Σα»!

bet365

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η ΑΕΚ αποκτά μεγάλες πιθανότηες να κάνει δικό της τον επιθετικό της Ρέντιγκ χάρη στο ποσοστό μεταπώλησης.

Είναι δεδομένο και το έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι το όνομα του επιθετικού που θέλει η ΑΕΚ και έχει ξεχωρίσει, σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να τον αποκτήσει, είναι αυτό του Ορλάντο Σα. Τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, βέβαια, είναι τέτοια που καθιστούν δύσκολη την περίπτωση του ωστόσο η Ενωση επιμένει και θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει προκειμένου να ικανοποιήσει έτσι και τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ λοιπόν και ειδικά τα τοπικά (ιστοσελίδα getreading.co.uk), η ΑΕΚ έχει αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες απόκτησης του Σα χάρη στο υψηλό ποσοστό μεταπώλησης που φέρεται να προσφέρει στον αγγλικό σύλλογο. Εκτός από τα χρήματα, τα οποία σύμφωνα με τους Αγγλους είναι 600.000 λίρες (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 650 με 700.000 ευρώ), η ΑΕΚ φέρεται να δίνει ποσοστό μεταπώλησης 30-40% ώστε να φτάσει σε συμφωνία με την αγγλική ομάδα.

Αν πιστέψουμε τους Αγγλους, τότε αυτό μάλλον είναι αρκετό για να φέρει τον παίκτη στην Αθήνα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα