Χωρίς Χαβίτο, με μεταγραφές ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Χαβίτο, με μεταγραφές ο Πανθρακικός

bet365

Χωρίς τον Χαβίτο, αλλά με τους νεοαποκτηθέντες Πεταυράκη, Τσιάρα, ταξίδεψε για τη Μυτιλήνη η αποστολή του Πανθρακικού.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Καλλονή στη Μυτιλήνη (23/1 15:00) ολοκλήρωσε την Παρασκευή ο Πανθρακικός. Οι ακρίτες το έπραξαν αυτό με μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, αμυντική και επιθετική τεκτική και στατικές φάσεις.

Από αυτό απουσίαζαν οι Χαβίτο, Τζάνης, Χασομέρης, Ψάλτης, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και στη συνέχεια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχώρησε οδικώς για τη Θεσσαλονική απ' όπου θα «πετάξει» για τη Μυτιλήνη.

Να αυξήσει τις πιθανότητες σωτηρίας θέλει ο Πανθρακικός, που ταξιδεύει στη Μυτιλήνη. Στο 2.70 το διπλό με αντίπαλο την Καλλονή.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής δεν υπολογίζει στους προαναφερθέντες, με τους Χαβίτο, Τζάνη να αποτελούν τους βασικούς... πονοκεφάλους, ενώ πήρε μαζί του τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα, Σταύρο Πεταυράκη και Αντώνη Τσιάρα.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Λαδάκης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Τσιάρας, Ροτζέριο, Ίγκορ, Ντιγκινί, Βάλτερ, Μουδούρογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα