Χωρίς Χαβίτο, με μεταγραφές ο Πανθρακικός

Χωρίς Χαβίτο, με μεταγραφές ο Πανθρακικός

Χωρίς Χαβίτο, με μεταγραφές ο Πανθρακικός

Χωρίς τον Χαβίτο, αλλά με τους νεοαποκτηθέντες Πεταυράκη, Τσιάρα, ταξίδεψε για τη Μυτιλήνη η αποστολή του Πανθρακικού.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Καλλονή στη Μυτιλήνη (23/1 15:00) ολοκλήρωσε την Παρασκευή ο Πανθρακικός. Οι ακρίτες το έπραξαν αυτό με μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, αμυντική και επιθετική τεκτική και στατικές φάσεις.

Από αυτό απουσίαζαν οι Χαβίτο, Τζάνης, Χασομέρης, Ψάλτης, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και στη συνέχεια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχώρησε οδικώς για τη Θεσσαλονική απ' όπου θα «πετάξει» για τη Μυτιλήνη.

Να αυξήσει τις πιθανότητες σωτηρίας θέλει ο Πανθρακικός, που ταξιδεύει στη Μυτιλήνη. Στο 2.70 το διπλό με αντίπαλο την Καλλονή.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής δεν υπολογίζει στους προαναφερθέντες, με τους Χαβίτο, Τζάνη να αποτελούν τους βασικούς... πονοκεφάλους, ενώ πήρε μαζί του τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα, Σταύρο Πεταυράκη και Αντώνη Τσιάρα.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Λαδάκης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Τσιάρας, Ροτζέριο, Ίγκορ, Ντιγκινί, Βάλτερ, Μουδούρογλου.

Best of internet