Πάει Σπάτα ο ΠΑΟΚ

Πάει Σπάτα ο ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
Πάει Σπάτα ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν θα επιστρέψει στη βάση του θα παραμείνει στην Αθήνα για το ματς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Οι Θεσσαλονικείς θα κάνουν προπονήσεις πιθανότατα στα Σπάτα.

Ο Δικέφαλος, όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο Gazzetta.gr ανακοίνωσε την αποστολή του για τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Πανιώνιο. Οι Θεσσαλονικείς δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ (Κυριακή (24/1). Θα παραμείνουν στην Αθήνα και για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Στον ΠΑΟΚ έχουν κάνει ενέργειες προκειμένου η ομάδα το διήμερο (25-26 Ιανουαρίου) να κάνει προπονήσεις σε κάποιο αθλητικό κέντρο της Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό αναμένεται να είναι της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι «ασπρόμαυροι» θα γνωρίζουν 100% για το που θα γίνουν οι προπονήσεις της ομάδας, κατά την διάρκεια της αυριανής (23/1) ημέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα