Αντρές Τσάβες, το «μπαμ» που ψάχνει ο Αστέρας Τρίπολης! (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αντρές Τσάβες, το «μπαμ» που ψάχνει ο Αστέρας Τρίπολης! (vids)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Αστέρας Τρίπολης προσπαθεί να κλείσει μια δύσκολη περίπτωση από την Μπόκα Τζούνιορς. Αντρές Τσάβες ο παίκτης που έχει κεντρίσει το ενδιαφερόν των ανθρώπων της ομάδας.

Εδώ και λίγες ώρες από τον Αστέρα Τρίπολης διέρρευσε ότι οι δίνεται «μάχη» για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που θα προκαλέσει... πάταγο.
Φυσικά, σε τέτοιες περιπτώσεις... ονόματα και διευθύνσεις διατηρούνται ως επτασφράγιστα μυστικά. Στο ξεκίνημα της αναζήτησής μας για να βρούμε το όνομα μάθαμε ότι ο παίκτης αυτός αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Τέβες κι ο Οσβάλντο, που πήγε στην ομάδα πριν από λίγο καιρό, όπως καταλαβαίνετε δεν θα είναι. Το μυαλό πάει στον Τζόναθαν Καλέρι. Ο παίκτης φέρεται πως κλείνει στην Ίντερ με 15.000.000 ευρώ, αλλά λόγω του ότι δεν δεν έχει θέση ξένου στο ρόστερ της δανείζει. Η ομάδα που γράφτηκε είναι η Μπολόνια. Λέτε να κάνει την «τρελή» έκπληξη ο Αστέρας; Αρκετά δύσκολο...

Στη Νέα Σμύρνη δοκιμάζεται αύριο το απόγευμα ο Αστέρας, με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Σε απόδοση 2.35 στη Vistabet, το ενδεχόμενο να σημειωθούν τουλάχιστον τρία τέρματα.

Μια καλή περίπτωση που ταιριάζει με το προφίλ και τη φιλοσοφία του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Αντρές Τσάβες. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχει μπει στην ατζέντα των ανθρώπων της ομάδας. Μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, είναι 24 ετών (23/3/1991) και δεν είναι από τις πρώτες επιλογές του Ροδόλφο Αρουαμπαρένα. Σίγουρα, η προσθήκη του σε συνδυασμό και με την παρουσία του Μπερτόγλιο ανεβάζουν επίπεδο τους Αρκάδες.

Από την ομάδα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι και τις επόμενες ώρες αναμένεται να μάθουμε, αν ο Τσαβες θα είναι αυτός που θα προστεθεί στην αργεντίνικη παρέα της ομάδας (Ιγκλέσιας, Λούι, Μπερτόγλιο, Αλόκο, Μάσα).

Ο αριστεροπόδαρος άσος μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και πίσω από τον φορ, ενώ αν του ζητηθεί αγωνίζεται και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Από το 2010 έως το 2014 αγωνίστηκε στην Μπάνφιλντ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Μπόκα Τζούνιορς.

Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 38 συμμετοχές, 11 γκολ και 7 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα