Παπαδόπουλος: «Θ' ανταποκριθούμε και χωρίς Βέλλιο»

Παπαδόπουλος: «Θ' ανταποκριθούμε και χωρίς Βέλλιο»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Θ' ανταποκριθούμε και χωρίς Βέλλιο»

bet365

Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Πλατανιά στο Καυτανζόγλειο, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα μετά από πολύ καιρό, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Απόστολου Βέλλιου.

-Κόουτς, μετά από 2 εκτός έδρας αγώνες, η ομάδα επιστρέφει στο Καυτανζόγλειο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

Θεωρώ ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο, όσο και επικίνδυνο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας με μία αρκετά καλή ομάδα, όπως ο Πλατανιάς, που έχω την άποψη πως παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι μία από τις αξιόλογες ομάδες του πρωταθλήματος. Μάλιστα, αν δούμε τον τρόπο που έχει αγωνιστεί σε όλα του τα παιχνίδια μέχρι σήμερα, θα δούμε ότι άξιζε να έχει κι άλλους βαθμούς στη συγκομιδή του.

-Τι στοιχεία πρέπει να έχει ο Ηρακλής και τι πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα για να φτάσει στο στόχο του, που δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους 3 βαθμούς;

Κοιτάξτε, ο Πλατανιάς σε κάθε αγώνα, έχει ως βασικό στόχο του να έχει την κατοχή της μπάλας, να έχει τη μπάλα στα πόδια του στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αυτό πρέπει να το σταματήσουμε. Να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Με τη δουλειά και την προπόνηση που κάνουμε, πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο και θα έχουμε εμείς την κατοχή και την πρωτοβουλία. Από την άλλη, πρέπει να σκοράρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο παιχνίδι. Αν το καταφέρουμε, θα διώξουμε το άγχος και θα βρούμε στη διάρκεια του 90λεπτου κι άλλους ανοιχτούς χώρους για να βάλουμε κι άλλα γκολ. Μεγάλη βαρύτητα δίνουμε εμείς σε κάθε αγώνα και στο τακτικό κομμάτι. Έτσι θα κάνουμε και τώρα, και ελπίζω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς. Όπως είπα και μετά τον αγώνα στη Λιβαδειά, το ματς με τον Πλατανιά είναι κομβικό, είναι «κλειδί» για τη συνέχεια για μας.

-Η ομάδα των Χανίων, ήταν η πρώτη που κατόρθωσε να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Θεωρείτε ότι θα έρθει με ανεβασμένη ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη;

Αυτό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. Όντως, ο Πλατανιάς απέκτησε πολύ καλή ψυχολογία, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι και λίγο πράγμα να παίρνεις ισοπαλία από την κορυφαία ομάδα της Superleague. Ωστόσο, το ένα παιχνίδι διαφέρει από το άλλο. Τώρα, εμείς παίζουμε μέσα στο «σπίτι» μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας, και νομίζω ότι έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

-Ποιά στοιχεία πρέπει να έχει στο παιχνίδι του ο Ηρακλής, ώστε να επιβληθεί του αντιπάλου του;

Το πιο βασικό, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας επί 90 λεπτά. Πρέπει η ομάδα να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της, να είναι τακτικά άριστη, γιατί το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει. Επίσης, μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, παίζει το να έχεις αποτελεσματικότητα. Πρέπει να σκοράρεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν σκοράρεις, κερδίζεις!

-Μιας και αναφέρατε το σκοράρισμα, ο Ηρακλής τη Δευτέρα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Απόστολου Βέλλιου, που είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Πιστεύετε ότι θα υπάρξει πρόβλημα ή όχι με την απουσία ενός τόσο σπουδαίου επιθετικού;

Σίγουρα ο Βέλλιος αποτελεί βασική μας μονάδα και προσφέρει πολλά στην επίθεση. Όμως, όταν θέλεις να λέγεσαι ομάδα, πρέπει να έχεις έτοιμες λύσεις για κάθε πρόβλημα. Δεν πρέπει μία ομάδα να στέκεται στην απουσία ενός παίκτη. Ο Ηρακλής διαθέτει και άλλους επιθετικούς, πολύ αξιόλογους, που έχουν μείνει εκτός ενδεκάδας διότι ο Αποστόλης τα έχει πάει περίφημα μέχρι στιγμής. Θα πάρουν όλοι τις ευκαιρίες τους. Έχω σε όλα τα παιδιά απεριόριστη εμπιστοσύνη. Πιστεύω σ’ αυτούς, πιστεύω ότι μπορούν να ανταποκριθούν επάξια. Μην ξεχνάμε, ότι οι περισσότεροι το έχουν αποδείξει αυτό, όποτε τους ζητήθηκε να το κάνουν…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα