Τζανδάρης: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο»

Gazzetta team
Τζανδάρης: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο»

bet365

Ο Φάνης Τζανδάρης μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τον Πανιώνιο, ενώ αναφέρθηκε και στον επερχόμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον στον Πανιώνιο. Γνωρίζω αρκετά παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα και έτσι προσαρμόστηκα ακόμα πιο γρήγορα. Ο στόχος μου είναι να αρχίσω να παίζω και να με εμπιστευθεί ο προπονητής μου. Να προσπαθήσω να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό. Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος έχει αυτό το κάτι για να βοηθάει τους ποδοσφαιριστές να κάνουν restart στις καριέρες τους. Αυτό είναι που χρειάζομαι και εγώ. Ο προπονητής, ο κύριος Ουζουνίδης έπαιξε ρόλο να έρθω εδώ. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι με θέλει. Επίσης, στον Πανιώνιο είναι όλοι μικροί σε ηλικία και έχουν πολύ καλό κλίμα και πιστεύω πως θα δεθώ πάρα πολύ εδώ.

Για το ματς με τον Αστέρα: «Είναι καλή ομάδα ο Αστέρας και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Σε όλα τα ματς χρειάζεται συγκέντρωση για να καταφέρουμε να μπούμε στην πεντάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα