Πλατανιάς: Αποχωρεί ο Μαχαμάτ

Θοδωρής Βασίλης
Πλατανιάς: Αποχωρεί ο Μαχαμάτ

bet365

Η χρυσή τομή βρέθηκε και ο Αζράκ Μαχαμάτ αναμένεται να αποχωρήσει από τον Πλατανιά. Έκλεισαν Δερμιτζάκη οι Χανιώτες.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Πλατανιά ο Αζράκ Μαχμάτ. Οι Κρητικοί συμφώνησαν σε όλα με τον Γάλλο μεσοαμυντικό για να λύσουν την συνεργασία τους και το μόνο που απομένει είναι και η επίσημη ανακοίνωση.

Επίσης, οι Χανιώτες προσπαθούν να βρουν την χρυσή τομή και με τους Ζιλβάν Γκόμες και Κέβιν Ολιμπά ώστε να λύσουν την συνεργασία τους. Μάλιστα, για την θέση του Ολιμπά έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Γιάννη Δερμιτζάκη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη.

Με το ηθικό αναπτερωμένο από το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Πλατανιάς ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. H Expekt προσφέρει σε απόδοση 3.25 τη νίκη των Κρητικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα