Ολυμπιακός: Ετοιμος για πρόγραμμα... βουνό

Ολυμπιακός: Ετοιμος για πρόγραμμα... βουνό

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Ετοιμος για πρόγραμμα... βουνό

bet365

Στον Ολυμπιακό είναι πανέτοιμοι να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους για ένα πρόγραμμα γεμάτο ματς.

Μαθημένοι στο Λιμάνι στα δύσκολα. Έχοντας ήδη περάσει δύσκολα ματς, ο Ολυμπιακός καλείται να αντεπεξέλθει για ακόμη μια φορά σε ένα πρόγραμμα... φωτιά.

Σε 37 μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν 10 ματς, με τα έξι εξ αυτών να είναι σε 20 μέρες. Οι απαιτήσεις πολλές, οι αντίπαλοι θα περιμένουν πως και πως να νικήσουν τον... άχαστο Ολυμπιακό του Μάρκο Σίλβα, με τους παίκτες του Πορτογάλου να είναι έτοιμοι να τραβήξουν ακόμη μια φορά... κουπί.

Όλα ξεκινούν από αύριο, όπου και φιλοξενείται η Ξάνθη στο «Καραϊσκάκης». Στη συνέχεια ακολουθεί ο θεσμός του Κυπέλλου, όπου ο Αστέρας επιστρέφει στο Φάληρο και στη συνέχεια ακολουθούν δύο ματς εκτός έδρας σε ΠΑΣ και Τρίπολη (επαναληπτικός Κυπέλλου).

Από τις 6/2 μέχρι 18 του μήνα υπάρχουν τρία ματς... κόλαση. Αρχικά, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και μετά πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Μετά, η ερυθρόλευκη αποστολή πηγαίνει στο Βέλγιο για το πρώτο ματς με την Άντερλεχτ.

Το πρόγραμμα... σβήνει με τις τρεις αναμετρήσεις. Ατρόμητος, Άντερλεχτ και Βέροια θα πάνε στο «Καραϊσκάκης».

Φυσικά, στόχος του Σίλβα και της ομάδας του είναι τέλος του άλλου μήνα να έχουν προκριθεί στους «4» του Κυπέλλου και στους «16» του Europa League. Όσο για το πρωτάθλημα; Θα ήταν ιδεατό να έχει συνεχιστεί η αήττητη πορεία.

Πάμε να δούμε το πρόγραμμα αναλυτικά:

23/1: Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη
27/1: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (Κύπελλο)
30 ή 31/1: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός
3/2: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός
6 ή 7/2: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
13 ή 14/2: ΑΕΚ-Ολυμπιακός
18/2: Άντερλεχτ-Ολυμπιακός
20-21/2: Ολυμπιακός-Ατρόμητος
25/2: Ολυμπιακός-Άντερλεχτ
28 ή 29/2: Ολυμπιακός-Βέροια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα