«Πράσινη επίθεση» στον ΣΥΡΙΖΑ

«Πράσινη επίθεση» στον ΣΥΡΙΖΑ

Gazzetta team
«Πράσινη επίθεση» στον ΣΥΡΙΖΑ

bet365

Σε... χλωρό κλαρί δεν αφήνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την απόφαση για το κλείσιμο της Θύρας 13.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού... βράζουν με την απόφαση Κοντονή για το κλείσιμο της Θύρας 13 και φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε πιθανό τρόπο. Έτσι, μετά την συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης έξω από την Βουλή, ήρθε και η... επίθεση με σχόλια στο facebook! Συγκεκριμένα, η επίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε ένα βίντεο με αφορμή τον ένα χρόνο διακυβέρνησης και από κάτω έγινε... ντου από ένα σχόλιο που δημοσίευσαν δεκάδες οπαδοί το οποίο αναφέρει «Κύριοι σας βαρεθήκαμε. Βαρεθήκαμε τα ψέματά σας. Βαρεθήκαμε τον ξεκάθαρο πόλεμο (χωρίς εισαγωγικά) στον Παναθηναϊκό μας, στην ίδια μας την ζωή δηλαδή. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε πως και εσείς συνεχίζετε την πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών. Βαρεθήκαμε να μας λέτε πως θα καταπολεμήσετε την διαφθορά και συνεχώς να την κάνετε ακόμα μεγαλύτερη. Βαρεθήκαμε να την πληρώνει για όλα ΜΟΝΟ ο Παναθηναϊκός και όλοι οι άλλοι να την βγάζουν λάδι. Ε τώρα ετοιμαστείτε και εσείς να βαρεθείτε να μας βρίσκετε μπροστά σας και να μην μας ξαναδείτε πάλι στην κάλπη. Γιατί κανείς δεν τα βάζει με τον Παναθηναϊκό και την Θύρα 13...»

Ένας χρόνος Αριστερά - Ένας χρόνος Μάχη Προχωράμε Αλληλεγγύη - Δημοκρατία - Κοινωνική ΔικαιοσύνηΚυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στο Γήπεδο Tae Kwon Do (Φάληρο) στις 18.30 με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Δημοσιεύτηκε από ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα