Διαμαρτυρία σε Βουλή και γραφεία ΝΔ-ΑΝΕΛ από την Θύρα 13 (vid)

Διαμαρτυρία σε Βουλή και γραφεία ΝΔ-ΑΝΕΛ από την Θύρα 13 (vid)

Νίκος Αθανασίου
Διαμαρτυρία σε Βουλή και γραφεία ΝΔ-ΑΝΕΛ από την Θύρα 13 (vid)

bet365

Περισσότεροι από 700 φίλοι του Παναθηναϊκού διαδήλωσαν αρχικά μπροστά στην Βουλή και στην συνέχεια έξω από τα γραφεία των ΑΝΕΛ, αλλά και αυτά της ΝΔ μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να κλείσει την Θύρα 13.

Οι κινητοποιήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού συνεχίζονται, μετά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, να τιμωρήσει ακόμα περισσότερο τους «πράσινους» για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κυρίως να κλείσει την Θύρα 13.

Αυτή η απόφαση ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους φίλους του Παναθηναϊκού που από εκείνη την ημέρα δεν έχουν σταματήσει τις κινητοποιήσεις τους. Τελευταία ήταν η σημερινή, όπου πάνω από 700 φίλοι του «τριφυλλιού» διαδήλωσαν έξω από την Βουλή για το κλείσιμο της Θύρας 13. Φώναξαν συνθήματα κατά του Σταύρου Κοντονή και του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ έκλεισαν και τα δύο ρεύματα της Β. Σοφίας. Μετά από ένα τέταρτο και τραγουδώντας τον ύμνο του Παναθηναϊκού αποχώρησαν ειρηνικά χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Διαδήλωση και στα γραφεία των ΑΝΕΛ και της ΝΔ

Στην συνέχεια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία των ΑΝΕΛ που συγκυβερνά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί στην λεωφόρο Συγγρού φώναξαν και πάλι συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και εναντίον των Κοντονή και Μαρινάκη και αποχώρησαν και πάλι χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Οι περισσότεροι από 700 φίλοι των «πρασίνων» μετά τα γραφεία των ΑΝΕΛ πήγαν σε αυτά της Νέας Δημοκρατίας πριν επιστρέψουν εκ νέου στη Βουλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα