Οι προθέσεις Σίλβα για 11άδα

Δημήτρης Τομαράς
Οι προθέσεις Σίλβα για 11άδα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα επέστρεψε στο... πόστο του και ήδη ετοιμάζει την 11άδα που θα κατεβάσει για τον Ολυμπιακό στο ματς με την Ξάνθη.
Ο Σίλβα είναι και πάλι στον Ρέντη (σ.σ. από το απόγευμα της Πέμπτης) για να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά ενόψει της συνέχειας. Ο Πορτογάλος ήδη σκέφτεται τον Ομάρ για δεξί μπακ και για τον άξονα τους Κασάμι και Μιλιβόγιεβιτς.
Ένα... σενάριο είναι να παίξουν μαζί Τσόρι και Φορτούνης. Κίπερ θα είναι ξανά ο Ρομπέρτο, κέντρο άμυνας με Μποτία και Σιόβα και αουτσάιντερ τον Ντα Κόστα, αριστερά στην άμυνα τον Μαζουάκου και για τα άκρα εφόσον ξεκινήσει ο Φορτούνης είναι μαζί με τον Πάρντο για να πάει δεκάρι ο Τσόρι και φορ ο Ιντέγιε.
Θέση στην 11άδα διεκδικούν και οι Σεμπά, Ντουρμάζ και Πουλίδο. Ο Ίβηρας τεχνικός από μέρους του συνεχίζει να ζητάει καλύτερη εικόνα για τα επόμενα παιχνίδια και θέλει η ομάδα του να κάνει μία νέα αρχή στον αγώνα με την Ξάνθη. Και βέβαια είναι γνωστά τα παράπονά του από το ματς με τον Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα