Η δοκιμή και το δείπνο!

Γιώργος Τσακίρης
Η δοκιμή και το δείπνο!

bet365

Δουλειά στο 4-3-3 από τον Πογιέτ αλλά και στο 3-5-2, διαβάστε τι δοκίμασε, τα πρόσωπα της βασικής 11άδας, οι αλλαγές που έκανε και για το αποψινό δείπνο της ΑΕΚ...

Το ματς με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει, στην ΑΕΚ μετράνε αντίστροφα και ο Γκουστάβο Πογιέτ αφιέρωσε πολύ χρόνο στη διάρκεια της προπόνησης για το συγκεκριμένο παιχνίδι με δουλειά στην τακτική (τόσο στο 4-3-3, όσο και στο 3-5-2).

Στο μεγαλύτερο διάστημα του διπλού (περισσότερο από 45 λεπτά η διάρκειά του) ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ επέλεξε το 4-3-3 αποτελούμενο από τους: Γκάλο (δεξί μπακ), Ντίντακ (αριστερό μπακ), Κολοβέτσιο και Άρθο (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), Σιμόες (σε ρόλο «κόφτη»), Γιόχανσον (δεξί εσωτερικό χαφ), Μάνταλο (αριστερό εσωτερικό χαφ), Μπαρμπόσα (δεξί εξτρέμ), Μπουονανότε (αριστερό εξτρέμ επί της ουσίας αντί Βάργκας που όμως προφυλάχθηκε και είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής) και Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Στη διάρκεια της δουλειάς στην τακτική υπήρξαν και αλλαγές από τον Πογιέτ κάτι που συνηθίζει να κάνει στο δίτερμα. Άλλαξε τους ακραίους μπακ με τους Μπακάκη και Σοϊλέδη αντί των Γκάλο και Ντίντακ ενώ αντικατέστησε και τον Κολοβέτσιο με τον Λαμπρόπουλο.

Στο τελευταίο 20λεπτο του προγράμματος ο κόουτς της Ένωσης δούλεψε -όπως κάνει στα ματς- το 3-5-2 με τους Μπαρμπόσα και Αραβίδη να συνθέτουν το δίδυμο της επίθεσης. Κάτι που σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου με το βασικό σχήμα ο Τζιμπούρ.

Ανεβάζουν... ψυχολογία με δείπνο!

Η ψυχολογική κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ χάρη στις 5 σερί νίκες σε ισάριθμα ματς στο 2016 βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο... Γι' αυτό και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα δειπνήσουν απόψε όλοι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης.

Μία κίνηση που συνιστά μία επιπλέον ντόπα (σε ψυχολογικό επίπεδο) για όλους στην ομάδα ενόψει τόσο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (που μπορεί αν η ΑΕΚ επικρατήσει να της δώσει αέρα 6 βαθμών) και έπειτα για το Κύπελλο (βασικός στόχος) απέναντι στον Ηρακλή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα