Τόρες: «Την καλύτερη προσφορά ο Αστέρας»!

Δημήτρης Τομαράς
Τόρες: «Την καλύτερη προσφορά ο Αστέρας»!

bet365

Ο Ισπανός πρώην άσος του Πλατανιά μίλησε στο Gazzetta.gr για τις πολύ σοβαρές πιθανότητες επιστροφής του στην Ελλάδα, τονίζοντας πως ο Αστέρας του έχει κάνει την πιο καλή προσφορά.

«Ναι είναι αλήθεια πως είναι ιδιαίτερα πιθανό να γυρίσω στην Ελλάδα για τον Αστέρα. Θα ξέρω σίγουρα μέχρι το Σαββατοκύριακο. Ο μάνατζέρ μου κάνει τις επαφές και τα ξέρει όλα. Πέρασα πολύ καλά στην Ελλάδα και πάντα ήθελα να επιστρέψω», μας μετέφερε αρχικά ο Τόρες.

Ο έμπειρος Ισπανός επιθετικός τόνισε ακόμα στο Gazzetta.gr ότι «έχω και άλλες προτάσεις. Και από την Ελλάδα και ομάδες Super League και από αλλού. Ο Αστέρας όμως μου έχει κάνει την πιο καλή προσφορά. Περιμένω τις επόμενες ημέρες για να ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Όπως σας είπα και πριν όμως είναι ιδιαίτερα πιθανό να επιστρέψω. Και εάν είναι να το κάνω θα το κάνω μόνο για τον Αστέρα στην Ελλάδα. Αυτή η ομάδα μου προσφέρει τις πιο καλές συνθήκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα