Στον Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος

Στον Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος

Gazzetta team
Στον Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος

bet365

Μετά από 6 μήνες στην Τρίπολη, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στον Ατρόμητο, όπως σας έχει προϊδεάσει το Gazzetta.gr.

Παίκτης του Ατρόμητου είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Κάτι που σας είχε γράψει από χθες το Gazzetta.gr.

Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης, είχε από το πρωί τις τελικές επαφές με τους Περιστεριώτες και η συμφωνία για την επιστροφή του δεν άργησε να επέλθει.

Έτσι, μετά την σεζόν 2013-14 όταν και είχε 14 γκολ σε 35 συμμετοχές, αποτελεί και πάλι μέλος του Ατρόμητου, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Θα φέρει γούρι ο Παπαδόπουλος στον Ατρόμητο; H Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 1.75 τη νίκη των Περιστεριωτών κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα