Σενάρια από Ισπανία για ΑΕΚ και Φαν ντερ Φάαρτ

Σενάρια από Ισπανία για ΑΕΚ και Φαν ντερ Φάαρτ

Θοδωρής Βασίλης
Σενάρια από Ισπανία για ΑΕΚ και Φαν ντερ Φάαρτ

bet365

Ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ θέλει να παίζει, η Μπέτις να τον ξεφορτωθεί και κάπου εκεί οι Ισπανοί μπλέκουν την ΑΕΚ.

Ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ πήγε με όνειρα το καλοκαίρι στην Μπέτις, αλλά στους «βερδιμπλάνκος» ο Ολλανδός σούπερ σταρ δεν τα βρήκε όπως τα περίμενε στην Σεβίλλη και ο ίδιος δεν κρύβει την δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν παίρνει τον ανάλογο χρόνο συμμετοχής.

Η Μπέτις από την πλευρά της προσπαθεί να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του 32χρονου αστέρα και σύμφωνα με ένα τιτίβισμα από την Ισπανία η ΑΕΚ (εκτός από τον ΠΑΟΚ) έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το γεγονός ότι οι Ισπανοί εμπλέκουν την Ένωση στα σενάρια αυτά, δεν σημαίνει ότι υπάρχει και δόση αλήθειας, αφού ο Φαν ντερ Φάαρτ αγωνίζεται σε μια θέση που η ΑΕΚ έχει τους Βάργκας και Μπουονανότε, ενώ οι ανάγκες της είναι για εξτρέμ κάτι που σίγουρα δεν είναι ο Φαν ντερ Φάαρτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα