Συμφωνία με Νιόπλια ο ΟΦΗ

Συμφωνία με Νιόπλια ο ΟΦΗ

Συμφωνία με Νιόπλια ο ΟΦΗ

Επίσημα ενημέρωσε ο ΟΦΗ για τη συμφωνία που επήλθε με τον Νίκο Νιόπλια ώστε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας και να πραγματοποιήσει τη μεγάλη του επιστροφή στον σύλλογο έπειτα από 14 χρόνια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΟΦΗ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το Νίκο Νιόπλια, προκειμένου ο 51χρονος προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε από την Πέμπτη (21/1) το πρωί την αναλυτική ενημέρωση που θέλει να έχει για όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και το έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ. Παράλληλα ξεκίνησε ήδη, σε συνεργασία με τα στελέχη της ομάδας, τον μεταγραφικό σχεδιασμό, του Ιανουαρίου. Πάνω σε αυτό έγινε την Πέμπτη (21/1) το πρωί πολύωρη συνάντηση του Νίκου Νιόπλια με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Βλαστό.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Νίκο Νιόπλια αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Tις τύχες του ΟΦΗ αναλαμβάνει ο Νιόπλιας, που την Κυριακή φιλοξενεί τον Εθνικό. Στο 1.53 η νίκη των Κρητικών στη Novibet.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία αυτήν την ώρα-αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ-είναι η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, ώστε να μείνει η ομάδα ζωντανή στο στόχο και να έχουν αξία όλες οι κινήσεις που κάνει αυτό το διάστημα".

Best of internet