Ο Τελάντερ αποθεώνει Στραματσόνι

Ο Τελάντερ αποθεώνει Στραματσόνι

Νίκος Ρόλλας
Ο Τελάντερ αποθεώνει Στραματσόνι

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αντρέα Στραματσόνι, ο Ράσμους Τελάντερ, μιλώντας και για τις διαφορές με την εποχή του Γιάννη Αναστασίου.

Το εγκώμιο του Αντρέα Στραματσόνι έπλεξε με δηλώσεις του στο bold.dk ο Ράσμους Τελάντερ.

Ο Δανός αμυντικός κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Ιταλού προπονητή στο «τριφύλλι», λέγοντας: «Νομίζω οτι έχει δώσει στην ομάδα μεγάλη ώθηση. Η κατάσταση είναι πολλά υποσχόμενη. 'Εχουμε μεγάλες προοπτικές ως ομάδα, αλλά με όλο τον σεβασμό στον παλιό προπονητή, αυτές δεν μπορούσαν να φανούν. Τώρα αρχίζουν και φαίνονται κάποια πράγματα που άλλαξαν.

Όσον αφορά την προπόνηση και τον τρόπο παιχνιδιού, είπε: «Είναι Ιταλός, άρα η προπόνησή μας αφορά περισσότερο την τακτική. Κάτι που ήταν αναγκαίο σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη. Παίζουμε περισσότερο ως ομάδα και μας βγαίνουν περισσότεροι αυτοματισμοί. Αυτό ήταν ένα αναγκαίο κέρδος που έπρεπε να υπάρξει.

Μου αρέσει ο τρόπος που παίζουμε. Έχουμε την κατοχή της μπάλας και πιέζουμε ψηλά τον αντίπαλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα