Έξαλλος και... γεμάτος ενοχή ο ατζέντης του Μπέιλ

Έξαλλος και... γεμάτος ενοχή ο ατζέντης του Μπέιλ

Κώστας Ζάλιαρης
Έξαλλος και... γεμάτος ενοχή ο ατζέντης του Μπέιλ

bet365

Την διεξαγωγή έρευνας για τον εντοπισμό των υπεύθυνων που έβγαλανα στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της μεταγραφής του Μπέιλ στη Ρεάλ, φανερώνοντας τεράστια ενοχή, ζήτησε ο ατζέντης του Ουαλού αστέρα.

Η μετακίνηση του Μπέιλ από την Τότεναμ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει από αργά το βράδυ της Τετάρτης το «Football Leaks» και δημοσιεύθηκε στον ισπανικό Τύπο, έφτασε στα 100 εκατ.ευρώ, ξεπερνώντας τα 96 που είχε δώσει η Ρεάλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο παρελθόν.

Όσο κι αν η «βασίλισσα» προσπαθούσε να καλύψει το ακριβές ποσό που διέθεσε για τον Μπέιλ, ήρθε η αποκάλυψη και η διαρροή, η οποία έκανε τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Τζόναθαν Μπάρνετ, έξαλλο.

Βέβαια, αυτό φανέρωσε και την ενοχή του, με τον ίδιο να τονίζει:

«Θα έπρεπε να γίνει έρευνα γιατί είναι ανήκουστα αυτά που συμβαίνουν. Πρέπει να βγουν και να ζητήσουν συγγνώμη από τις δύο ομάδες και τον ποδοσφαιριστή για τα όσα διέρρευσαν. Είναι πραγματικά εξευτελιστικό να φτάνουν στα χέρια διάφορων αυτά τα έγγραφα».

Πάντως, υπάρχει και μαρτυρία από τον δημοσιογράφο των «Sunday Times», Τζόναθαν Νόρθκροφτ, που μιλώντας στο BBC για μια συνέντευξη που είχε κάνει με τον Γκάρεθ Μπέιλ, είχε πει: «Ήταν ανήσυχοι στη Ρεάλ και δεν ήθελαν με τίποτα ν' αναφερθώ στο κόστος της μεταγραφής του»...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα