Από τον Βελλίδη στον... Βαλντές!

Από τον Βελλίδη στον... Βαλντές!

Κώστας Ζάλιαρης
Από τον Βελλίδη στον... Βαλντές!

bet365

Ο Μάρκος Βελλίδης ήταν ένας από τους επικρατέστερους μεταγραφικούς στόχους της Σταντάρ Λιέγης, όμως, ο Έλληνας πορτιέρο έκλεισε στον ΠΑΟΚ και οι Βέλγοι στράφηκαν στον... Βίκτορ Βαλντές!

Όπως σας ενημέρωσε τις προηγούμενες μέρες το gazzetta.gr, η Σταντάρ Λιέγης δεν είχε μείνει μονάχα στα λόγια όσον αφορά την περίπτωση του Βελλίδη, τον οποίο είχε παρακολουθήσει στο ματς του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, αλλά είχε κατατεθεί και επίσημη προσφορά από τους Βέλγους!

Ο Έλληνας γκολκίπερ το σκέφτηκε καλά, όμως πήρε το δρόμο για Θεσσαλονίκη προκειμένου να παίξει στον ΠΑΟΚ κι έτσι, η ομάδα την οποία την οποία αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2014 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στράφηκε στον Βίκτορ Βαλντές.

Ο Ισπανός πορτιέρο που είναι... κομμένος εδώ και μήνες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη σχέση του με τον Φαν Χάαλ να έχει υποστεί ολική ρήξη, συνεχίζει να προπονείται μόνος του στο Κάρινγκτον για να παραμείνει όσο γίνεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Σταντάρ θα προσπαθήσει αρχικά να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι...

 

Τελευταία Νέα