Παίρνει Ρούσσο ο Πανθρακικός (pic)

Gazzetta team
Παίρνει Ρούσσο ο Πανθρακικός (pic)

bet365

Ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού πρέπει να θεωρείται ο Άλμπερτ Ρούσσος, με τον νεαρό αμυντικό ουσιαστικά να το... ανακοινώνει μέσω Instagram.

Έτοιμος να ολοκληρώσει μεταγραφή από την Γιουβέντους είναι ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής, φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τους πρωταθλητές Ιταλίας για τον δανεισμό του Άλμπερτ Ρούσσου.

Ο νεαρός αμυντικός, το καλοκαίρι βρέθηκε στην Σερλκ Μπριζ όπου όμως έκανε μόλις μία συμμετοχή με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Γιούβε. Πλέον όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει μετά το 2012 στην Ελλάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό.

Μάλιστα, η συμφωνία φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί με τον Ελληνοισπανό δεξί αμυντικό να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφία με την φανέλα του Πανθρακικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα