Λιχστάινερ: «Έχουμε ανακτήσει την εμπιστοσύνη»

Gazzetta team
Λιχστάινερ: «Έχουμε ανακτήσει την εμπιστοσύνη»

bet365

Η Γιουβέντους πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, με τον σκόρερ της αναμέτρησης Στέφαν Λιχστάινερ να τονίζει πως η "Μεγάλη Κυρία" έχει πλέον ανακτήσει την χαμένη της εμπιστοσύνη.

Ο «χρυσός» σκόρερ της Γιούβε μίλησε για την πρόκριση επί της Λάτσιο, το ντέρμπι με τη Ρόμα και την κούρσα του ιταλικού πρωταθλήματος.

«Έχουμε ανακτήσει την εμπιστοσύνη, αυτό είναι το μυστικό μας. Τώρα σκεφτόμαστε την αναμέτρηση της Ρώμης», ήταν τα πρώτα λόγια του Ελβετού μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Η Λάτζιο έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει πιο εύκολα το παιχνίδι, αλλά μας σταμάτησε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν τελειώνουμε τις φάσεις και ζούμε με την αγωνία μέχρι το τέλος. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα», συνέχισε.

Σε ερώτηση για το αν αλλάζει κάτι στα πλάνα της Γιουβέντους η απομάκρυνση του Ρούντι Γκαρσία από τη Ρόμα, απάντησε: «Για εμάς δεν έχει σημασία έτσι κι αλλιώς. Η Ρόμα παραμένει μια πολύ καλή ομάδα . Είναι μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο μεγάλους συλλόγους και θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας.

Τέλος, αναφορικά με τη μάχη ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι στην κούρσα του πρωταθλήματος, πρόσθεσε: «Εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Η Ρόμα δεν είναι έξω από την κούρσα του τίτλου».

 

SERIE A Τελευταία Νέα