Πογιέτ: «Είμαστε κοντά στις μεταγραφές»

Gazzetta team
Πογιέτ: «Είμαστε κοντά στις μεταγραφές»

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την πορεία των μεταγραφικών υποθέσεων της ΑΕΚ και την συνέχεια στο πρωτάθλημα.
«Στην Ελλάδα αυτές τις συναντήσεις τις βλέπετε κάπως ιδιαίτερα. Είναι απολύτως λογικό ένας πρόεδρος να έχει συνάντηση με τον προπονητή. Δεν έγινε η συνάντηση για κάποιον ειδικό λόγο. Το κάναμε απλώς για να γνωριστούμε καλύτερα, για να ανταλλάξουμε απόψεις, να ακούσει τη γνώμη μου. Είναι φυσιολογικό. Δεν ξέρει αν συνηθίζεται αυτό στην Ελλάδα, αλλά για μένα είναι κάτι σύνηθες. Έτσι κι αλλιώς έχουμε άριστη συνεργασία», είπε ο Πογιέτ στη Nova για τη συνάντηση με τον Μελισανίδη και προσέθεσε: «Έχουμε στο στόχαστρό μας συγκεκριμένους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Δυστυχώς δεν θα σας τις αποκαλύψω για να μην επηρεαστούν οι παίκτες του ρόστερ, αλλά και για να μην αποκαλυφθούν οι στόχοι. Ωστόσο μπορώ να αποκαλύψω ότι είμαστε πιο κοντά. Είναι αδύνατον να προβλέψεις πότε θα έχουμε εξελίξεις. Από εμπειρία σας το λέω ότι δεν είναι δυνατόν».
Ερώτηση δέχθηκε και σχετικά με την παραμονή του στον πάγκο της ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι, για να πει: «Είναι αρκετά πρόωρο. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Είναι ακόμα Ιανουάριος. Εξάλλου αυτή η συνάντηση, επειδή διανύουμε μετεγγραφική περίοδο, έγινε για μετεγγραφικούς λόγους. Κοιτάζουμε κάποιες επιλογές, άρα αυτή την εποχή είναι φυσιολογικό προπονητής να συναντηθεί με τον πρόεδρο».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το πρώτο μεγάλο ματς του στο ΟΑΚΑ: «Ανυπομονώ πάρα πολύ για τον αγώνα της Κυριακής να δω το Ολυμπιακό στάδιο όσο το δυνατόν πιο γεμάτο. Η Ελλάδα έχει φήμη ότι οι φίλαθλοί της δημιουργούν καταπληκτικό κλίμα σε τέτοια παιχνίδι και θα είμαι πολύ χαρούμενος αν θα δω τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών. Αυτό που περιμένω είναι να υπάρχει μια καλή σύνδεση μεταξύ των παικτών και των φιλάθλων. Ο κόσμος να μας στηρίξει στην αρχή και να μας δώσει ώθηση κι εμείς απ' την πλευρά μας να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά, να κάνουμε το παιχνίδι μας για να τους ευχαριστήσουμε. Είναι μια αμφίδρομη σχέση κι επειδή το Ολυμπιακό στάδιο είναι ένα τεράστιο γήπεδο ελπίζω να είναι γεμάτο».
Από εκεί και πέρα, μιλώντας για το αγωνιστικό μέρος, είπε: «Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για ένα ειδικό παιχνίδι και το έχουν αντιληφθεί και οι παίκτες. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού κατά κάποιο τρόπο θα είναι ένα τεστ για μας, έτσι ώστε να δούμε που βρισκόμαστε είμαστε σε σχέση με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία», ενώ σημείωσε και τους τομείς που χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη δουλειά από τους ποδοσφαιριστές του: «Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε με τη μπάλα και στην οργάνωση του παιχνιδιού. Είναι στοιχεία που τα ζητάμε πάντα, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να τα έχουμε σε μεγαλύτερο βαθμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα