Κοροβέσης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Κοροβέσης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Απόστολος Παγώνης
Κοροβέσης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

bet365

Ο Νίκος Κοροβέσης με δηλώσεις του χαρακτήρισε αστείο το γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ξάνθη. Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αλλά και για την θέση που αγωνίζεται.

Ο ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου που αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά είπε τα εξής: «Τα αποτέλεσμα δε μας αφήνει ικανοποιημένους . Δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ, κάτι αδικαιολόγητο, ειδικά από μια «στημένη» φάση. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο περάσαμε λίγο δύσκολα στην αρχή, στο δεύτερο δεν κινδυνεύσαμε και δεχτήκαμε το γκολ μετά από πολλά σφυρίγματα που κλειστήκαμε πίσω».

Για το αν τα συνεχόμενα παιχνίδια, φέρνουν κούραση: «Δεν αποτελούν δικαιολογίες αυτά… Είσαι ο ΠΑΟΚ, πρέπει να κερδίσεις. Δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει. Όταν παίρνεις ένα βαθμό σε μια δύσκολη έδρα είναι καλό, αλλά ο ΠΑΟΚ είμαστε πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς».

Για το αν επηρεάζουν οι συνεχόμενες αλλαγές στην ενδεκάδα: «Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να παίξουμε, όποιος επιλεγεί. Την Κυριακή πάμε σε ένα δύσκολο ματς, μαζί με την ΑΕΚ θα διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση. Πιστεύω να είμαστε τυχεροί και καλοί και να κερδίσουμε».

Για τη δική του εικόνα και τη θέση του ως αριστερό μπακ: «Μέχρι τώρα δεν είχα πάρει τα παιχνίδια που ήθελα, Όταν παίζεις προσαρμόζεσαι και παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω εξίσου καλά και ως μπακ και πιστεύω ότι μου ταιριάζει πιο πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα