Κανονικά ο Δημούτσος στον Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Κανονικά ο Δημούτσος στον Αστέρα

bet365

Ο Δημούτσος συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα, ενώ οι Φούντας, Ντουντού ακολούθησαν το πρώτο μέρος αυτής. Θεραπεία ο Τορμένα.

Ένα ευχάριστο νέο είχε στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των Αρκάδων είδε τον Ελίνι Δημούτσο να συμμετέχει κανονικά σε αυτή και τους Ταξιάρχη Φούντα, Ντουντού να ακολουθούν το πρώτο μέρος της. Από τη μεριά του, ο Τορμένα έκανε θεραπεία, καθώς θα απουσιάσει για δύο μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις λειτουργικής δύναμης σε σταθμούς στο γυμναστήριο και παιχνίδια υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο στο γήπεδο, ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου κατάφεραν να απομακρύνουν το χιόνι για να γίνει η προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα