Σε νέα ημερομηνία το Λεβαδειακός - Ατρόμητος

Σε νέα ημερομηνία το Λεβαδειακός - Ατρόμητος

Σε νέα ημερομηνία το Λεβαδειακός - Ατρόμητος

Δε θα διεξαχθεί την Πέμπτη (21/1), τελικά, το ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά, με τη Σούπερ Λίγκα να ορίζει νέα ημερομηνία. Επόμενη διαθέσιμη στις 10 Φεβρουαρίου.

Μετά την αναβολή λόγω δυνατού αέρα και δυνατής βροχής στις 3 Ιανουαρίου, ήρθε η νέα αναβολή του αγώνα μεταξύ Λεβαδειακού και Ατρομήτου στη Λιβαδειά, αυτή τη φορά λόγω χιονιού. Μάλιστα, το ματς δε θα γίνει ούτε την Πέμπτη (21/1), παρά το γεγονός ότι αμφότερες οι ομάδες παίζουν Κυριακή και θα έχουν περάσει 48 ώρες.

Αυτό ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα περίπου 1,5 ώρα μετά την απόφαση για αναβολή γνωστοποιώντας απλά ότι θα ορίσει νέα ημερομηνία. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούν να αποκλειστούν οι δύο επόμενες εβδομάδες, καθώς είναι προγραμματισμένα τα παιχνίδια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, με επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία να είναι στις 10 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και αφού ελήφθησαν υπόψη τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου, ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη 21.01.2016, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Best of internet