Γιαννιώτης ο αντί-Βελλίδης

Θοδωρής Βασίλης
Γιαννιώτης ο αντί-Βελλίδης

bet365

Οπως σας είχε πληροφορήσει από νωρίς το πρωί το gazzetta.gr ο ΠΑΣ παλεύει την περίπτωση του νεαρού γκολκίπερ.

Το καλοκαίρι πήγε στον Πανιώνιο για να διεκδικήσει την θέση του ανάμεσα σε άλλους δύο γκολκίπερ. Τον Νίκο Παπαδόπουλο και τον Σωκράτη Διούδη. Ευκαιρία στο πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει πάρει αλλά αγωνίστηκε σε δύο ματς Κυπέλλου (και στα δύο κράτησε το μηδέν). Με τον ΠΑΣ όμως να ψάχνει γκολκίπερ μετά την πώληση του Βελλίδη στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα φτιάξει ξανά βαλίτσες για Γιάννενα.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης (περί ου ο λόγος) είναι όπως διαβάσετε από το πρωί από το gazzetta.gr ο νούμερο 1 στόχος για αντί-Βελλίδης. Οι εξελίξεις είναι άμεσες με τον νεαρό γκολκίπερ να έχει την ευκαιρία του να πάρει την ευκαιρία που περιμένει αρκετά χρόνια τώρα. Να είναι δηλαδή ο βασικός γκολκίπερ ομάδας.

Αλλωστε και στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του μικρού αλλά ακόμα δεν είχε την ευκαιρία να το βγάλει σε κάποια ομάδα που πήγε. Και γι' αυτό ίσως ζητηθεί από την πλευρά του παίκτη κάποια... εγγύηση για χρόνο συμμετοχής. Από τον ΠΑΣ φαίνεται πως ο Γιαννιώτης είναι ο εκλεκτός μιας και το πρώτο μισό της περσινής σεζόν ήταν ξανά στην πόλη των Ιωαννίνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα