Τέλος από Αστέρα ο Παπαδόπουλος

Gazzetta team
Τέλος από Αστέρα ο Παπαδόπουλος

bet365

Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την λύση του συμβολαίου με τον έμπειρο επιθετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης για το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο έχει ως εξής: «Την Τετάρτη (20/01) πραγματοποιήθηκε κοινή συναινέση η λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλο τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για το ήθος του και τον επαγγελματισμό του και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια της Super League και σε 3 του Κυπέλλου Ελλάδας έχοντας 1 γκολ το οποίο και σημείωσε στη νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (0-1)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα