Ηρακλής: Αποφασίζει ο Κοντονής

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Αποφασίζει ο Κοντονής

bet365

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/1) σύσκεψη για τα μέτρα τάξη του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή με τις δύο ομάδες να συμφωνούν στην ανταλλαγή εισιτηρίων με την Αστυνομία να δεσμεύεται πως θα μεταφέρει το αίτημα στον Υπουργό Σταύρο Κοντονή.

Σύσκεψη που αφορούσε τα μέτρα τάξης του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή είχαμε σήμερα (20/1) στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Το «παρών» έδωσαν οι εκπρόσωποι της ΕΠΟ, της Αστυνομίας, της Δ.Ε.Α.Β, αλλά και των δύο ομάδων Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε το αίτημα για ανταλλαγή εισιτηρίων, ώστε οι οπαδοί των δύο ομάδων, να παρευρεθούν κανονικά και στις δύο αναμετρήσεις.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας δεσμεύτηκαν ότι θα μεταφέρουν στον Υπουργό, Σταύρο Κοντονή, την από κοινού πρόθεση των δύο ΠΑΕ, για ανταλλαγή εισιτηρίων και μετακίνηση οπαδών στους μεταξύ τους αγώνες. ΑΕΚ και Ηρακλή συμφώνησαν για 1000-1500 εισιτήρια. Όπως υποστηρίζουν οι Θεσσαλονικείς μέσω του εκπροσώπου της, Μάκη Σαρλή, αυτό που επιθυμεί ο Ηρακλής είναι να υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών και όχι μεμονωμένα, ώστε να ελέγχονται καλύτερα οι εκδρομείς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα