Νέα αναβολή στο Λεβαδειακός - Ατρόμητος (pics)

Νίκος Τσιώκος
Νέα αναβολή στο Λεβαδειακός - Ατρόμητος (pics)

bet365

Στοιχειωμένο είναι τελικά το ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο που εκκρεμεί από την 16η αγωνιστική! Αυτή την φορά το χιόνι είναι η αιτία της νέας αναβολής του αγώνα της Λιβαδειάς! Αναμένεται η ανακοίνωση της Λίγκας για το πότε θα γίνει.

Στις 3 Ιανουαρίου ο δυνατός αέρας και η δυνατή βροχή στη Λιβαδειά οδήγησαν το ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο σε αναβολή. Η Σούπερ Λίγκα το όρισε για την Τετάρτη (20/1), όμως η πρωτεύουσα της Βοιωτίας... ντύθηκε στα λευκά!

Ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου ήταν σκεπασμένος από το χιόνι και από το πρωί ήταν ορατό το ενδεχόμενο της νέας αναβολής. Ωστόσο, ο Γιάννης Δελφάκης και οι βοηθοί του περίμεναν μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα (17:15) για να πάρουν την οριστική τους απόφαση. Αυτή, βέβαια, δεν μπορούσε να είναι να διεξαχθεί η αναμέτρηση για να έχουμε δεύτερη αναβολή.

Μάλιστα, είναι στον... αέρα και το πότε θα γίνει! Μπορεί την Πέμπτη (21/1) να είναι εφικτή ημερομηνία, με δεδομένο ότι αμφότερες οι ομάδες παίζουν Κυριακή (24/1), όμως η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει παγετό γι' αύριο.

Έτσι, αναμένεται εντός της επόμενης ώρας η ανακοίνωση της Λίγκας για το τι μέλλει γενέσθαι του εν λόγω αγώνα, τον οποίο φαίνεται πως το... κυνηγούν τα καιρικά φαινόμενα! Πάντως, κατά 90% θα οριστεί νέα ημερομηνία, όπως αναφέρει η τελευταία πληροφόρηση, με την έκθεση της εταιρείας που επιμελείται το γρασίδι να παίζει ρόλο στην απόφαση.

Φαράντος: «Κι εμείς ταλαιπωρούμαστε»

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Δημήτρης Φαράντος. Ο τεχνικός διευθυντής των Βοιωτών τόνισε πως είναι επικίνδυνο για την υγεία των ποδοσφαιριστών να γίνει ματς. «Είναι πολύ δύσκολο να γίνει το παιχνίδι. Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ κακές αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει χιόνι και νερό που παγώνει και είναι επικίνδυνο για την υγεία των ποδοσφαιριστών», ανέφερε, αρχικά. Στη συνέχεια... πέταξε το μπαλάκι στη Σούπερ Λίγκα, όσον αφορά το αν θα γίνει αύριο ή αν θα οριστεί νέα ημερομηνία για το ματς. «Αυτό είναι θέμα της διοργανώτριας αρχής.

Αυτή θα κρίνει αν θα πρέπει να γίνει αύριο ή να οριστεί σε άλλη ημερομηνία». Τέλος, τόνισε πως και οι ίδιοι ταλαιπωρούνται, πέραν των όσων βρίσκονται στην αποστολή του Ατρομήτου. «Δεν παύουμε κι εμείς να ταλαιπωρούμαστε με όλη αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα