Στα... πράσινα ο Εβανζελίστα (pic)

Στα... πράσινα ο Εβανζελίστα (pic)

Gazzetta team
Στα... πράσινα ο Εβανζελίστα (pic)

bet365

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο Λούκας Εβανζελίστα, όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι» το μεσημέρι της Τετάρτης...

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Λούκας Εβανζελίστα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος που έφτασε στην Αθήνα την Τρίτη, το πρωί βρέθηκε μαζί με τον μάνατζέρ του στα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησε με τον Λεωνίδα Βόκολο τις τελευταίες λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του.

Λίγη ώρα αργότερα, η συμφωνία επετεύχθη και ο 20χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε και επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την, υπό μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε, ένταξη στο ρόστερ του Λούκας Εβαντζελίστα

Ο Βραζιλιάνος μέσος γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 1995 στη Λιμέιρα του Σάο Πάουλο. Στη Σάο Πάουλο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του το 2012. Ένα χρόνο μετά ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Εκεί έκανε αίσθηση με την παρουσία του, προσέλκυσε το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων ενώ κλήθηκε στην εθνική Νέων της Βραζιλίας. Το καλοκαίρι του 2014 πήρε μετεγγραφή στην Ουντινέζε.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις στην αναμέτρηση της Μπιλμπάο με την Μπαρτσελόνα μέσω κινητού και τάμπλετ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα