Παραμένει η τιμωρία του Σουάρες

Παραμένει η τιμωρία του Σουάρες

Κώστας Ζάλιαρης
Παραμένει η τιμωρία του Σουάρες

bet365

Καλά έκανε τελικά και δεν πήρε τον Λουίς Σουάρες στην αποστολή για το Μπιλμπάο ο Λουίς Ενρίκε, αφού το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Ισπανίας δεν άλλαξε κάτι για την τιμωρία του...

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα είχε δεχθεί ποινή δύο αγωνιστικών έπειτα από τα όσα είχαν συμβεί στο πρώτο παιχνίδι της προηγούμενης φάσης του Κυπέλλου απέναντι στην Εσπανιόλ, με αποτέλεσμα ν' απουσιάσει από τη ρεβάνς.

Η Μπαρτσελόνα απόψε φιλοξενείται στο «Σαν Μαμές» από την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην προημιτελική φάση του Copa del Rey και το TAD (Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Ισπανίας) συνεδρίασε για την υπόθεση του Λουίς Σουάρες.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις στην αναμέτρηση της Μπιλμπάο με την Μπαρτσελόνα μέσω κινητού και τάμπλετ.

Παρά το γεγονός πως μέχρι την ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης είχε επιλεγεί η αποστολή των «μπλαουγκράνα» από τον Λουίς Ενρίκε, ο κόουτς της ομάδας ορθά επέλεξε να μην μπει σε διαδικασία να περιμένει και άφησε εκτός τον Σουάρες, μαθαίνοντας πλέον ότι η τιμωρία δεν ανατράπηκε και πως απόψε ο ποδοσφαιριστής θα εκτίσει και τη δεύτερη αγωνιστική.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα