Συνεχίζει στον Πανθρακικό ο «Ελε»

Συνεχίζει στον Πανθρακικό ο «Ελε»

bet365

Κανονικά συνεχίζει στον Πανθρακικό ο Ελευθερόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήταν ο εκλεκτός της Βέροιας για την αντικατάσταση του Γιώργου Γεωργιάδη, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, μετά την συνάντηση που έγινε με τον προπονητή και τον πρόεδρο του Πανθρακικού, διευκρινίστηκε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα και η συνεργασία των δύο πλευρών συνεχίζεται κανονικά. Μάλιστα, όπως τονίζουν στην Κομοτηνή, θέμα δεν υπήρξε ποτέ από τις δύο πλευρές, ούτε του τεχνικού, ούτε και αυτή της διοίκησης, αφού αμφότεροι θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Στην αντίπερα όχθη, η «Βασίλισσα του Βορρά» αναμένεται να περάσει σε μία από τις εναλλακτικές λύσεις που είχε στα υπόψιν της, με φαβορί, πλέον, τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα