Τι συμβαίνει στην Ξάνθη: Κανονικά -έως τώρα- το ματς (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Τι συμβαίνει στην Ξάνθη: Κανονικά -έως τώρα- το ματς (pic)

bet365

Το τσουχτερό κρύο στη Βόρεια Ελλάδα δημιούργησε και πάλι ερωτηματικά σ’ ότι αφορά τη διεξαγωγή του αγώνα στην Ξάνθη, αλλά όλα δείχνουν… σέντρα.

Στις 3 Ιανουαρίου ο αγώνας αναβλήθηκε, λόγω χιονιού, όμως σήμερα δεν φαίνεται να υπάρχει φόβος νέας αναβολής. Στην περιοχή της Ξάνθης δεν χιονίζει αυτή την ώρα, η πρόβλεψη της ΕΜΥ κάνει λόγο για χιονόνερο μετά το μεσημέρι, ενώ την ώρα (19:30) του αγώνα προβλέπει χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο αγωνιστικός χώρος στα Πηγάδια είναι «καθαρός», δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και όλα οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

Το τσουχτερό κρύο θα κρατήσει αρκετό κόσμο μακριά από το γήπεδο, ενώ με ανακοίνωση της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Ξάνθης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα