Προς αναβολή το Λεβαδειακός - Ατρόμητος (pics)

Προς αναβολή το Λεβαδειακός - Ατρόμητος (pics)

Δύσκολα θα γίνει το ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο, καθώς στην Λιβαδειά το έχει... στρώσει, τόσο στο γήπεδο, όσο και στον δρόμο. Αυτή την ώρα η σύσκεψη, εν αναμονή της απόφασης. 

Προς αναβολή το Λεβαδειακός - Ατρόμητος (pics)

Προς νέα αναβολή οδεύει το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο, καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες το έχει στρώσει, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, όμως τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της κανονικής διεξαγωγής του αγώνα. 

Μάλιστα, αν και η αποστολή του Λεβαδειακού είναι στο ξενοδοχείο και συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της, η χιονόπτωση δεν έχει σταματήσει και δύσκολα θα προλάβει να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος. Αυτό, βέβαια, δεν είναι το μόνο πρόβλημα, καθώς αυτή την ώρα δεν έχει καθαρίσει ούτε το οδικό δίκτυο, κάτι που κάνει ιδιαίτερα δύσκολη την πρόσβαση στο γήπεδο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gazzetta.gr.

Ειδικά στις ανηφόρες που υπάρχουν γύρο από το γήπεδο, μοιάζει αδύνατο να ανέβει πούλμαν και να μεταφέρει τις αποστολές. Το θετικό, πάντως, είναι ότι προβλέπεται βελτίωση των συνθηκών στις επόμενες ώρες και έτσι, ακόμα κι αν το παιχνίδι δε γίνει σήμερα, αύριο θα διεξαχθεί κανονικά. 

Σύσκεψη και εν αναμονή αποφάσεων

Με την κατάσταση να είναι... δύσκολη και την χιονόπτωση να μην σταματάει, αυτή την ώρα υπάρχει έκτακτη σύσκεψη, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει τελικά το παιχνίδι. Το κλίμα που διαρρέει, χωρίς να είναι κάτι επίσημο ακόμα, είναι πως το ματς δε θα ξεκινήσει. Όσο για το πότε θα γίνει, η Πέμπτη παραμένει «ανοιχτεί» αφού καμία από τις δύο ομάδες δε παίζει το Σάββατο και προλαβαίνουν να περάσουν οι απαραίτητες 48 ώρες.

 

Συμβαίνει τώρα (11:00 π.μ.) στο Γήπεδο Λιβαδειάς...

Δημοσιεύτηκε από Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών 1923 - Atromitos F.C. (Official) στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Best of internet