Βέροια: Ελευθερόπουλος ο εκλεκτός

Απόστολος Παγώνης
Βέροια: Ελευθερόπουλος ο εκλεκτός

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Βέροια, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ο εκλεκτός του Θόδωρου Καρυπίδη για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της Βέροιας για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο της ομάδας. Ο τελευταίος αποχώρησε την Τρίτη πληρώνοντας τα άσχημα αποτελέσματα της Βέροιας και άμεσα ξεκίνησε η αναζήτηση του διαδόχου του.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά των Χριστόπουλου και Γρηγορίου, αλλά στην άκρη του μυαλού του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr ήταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Με το μυαλό στο ντέρμπι... ουραγών βρίσκεται ο Ελευθερόπουλος, καθώς ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Σε απόδοση 2.50 στην Interwetten βρίσκεται η νίκη των «πρασίνων».

Ο νεαρός τεχνικός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την δουλειά του στον Πανθρακικό και ο 40χρονος τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες από την Κομοτηνή θα λύσεισ κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του και στη συνέχεια θα αναλάβει την «Βασίλισσα του Βορρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα