Βέροια: Ελευθερόπουλος ο εκλεκτός

Βέροια: Ελευθερόπουλος ο εκλεκτός

Βέροια: Ελευθερόπουλος ο εκλεκτός

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Βέροια, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ο εκλεκτός του Θόδωρου Καρυπίδη για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της Βέροιας για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο της ομάδας. Ο τελευταίος αποχώρησε την Τρίτη πληρώνοντας τα άσχημα αποτελέσματα της Βέροιας και άμεσα ξεκίνησε η αναζήτηση του διαδόχου του.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά των Χριστόπουλου και Γρηγορίου, αλλά στην άκρη του μυαλού του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr ήταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Με το μυαλό στο ντέρμπι... ουραγών βρίσκεται ο Ελευθερόπουλος, καθώς ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Σε απόδοση 2.50 στην Interwetten βρίσκεται η νίκη των «πρασίνων».

Ο νεαρός τεχνικός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την δουλειά του στον Πανθρακικό και ο 40χρονος τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες από την Κομοτηνή θα λύσεισ κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του και στη συνέχεια θα αναλάβει την «Βασίλισσα του Βορρά». 

Best of internet