Έκτακτη σύσκεψη για Σουάρες

Έκτακτη σύσκεψη για Σουάρες

Κώστας Ζάλιαρης
Έκτακτη σύσκεψη για Σουάρες

bet365

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Ισπανίας αποφάσισε να παρέμβει στην υπόθεση της τιμωρίας του Λουίς Σουάρες και δεν αποκλείεται ο Ουρουγουανός να είναι διαθέσιμος για τον Λουίς Ενρίκε στο αποψινό, πρώτο ματς της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Από το ντέρμπι με την Εσπανιόλ στην προηγούμενη φάση του Copa del Rey, ο Σουάρες είχε τιμωρηθεί με ποινή δύο αγωνιστικών έπειτα από τις διαμάχες με τους αντιπάλους, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου και κυρίως για όσα συνέβησαν στη φυσούνα και τις ύβρεις που εξαπέλυε.

Απουσίασε από τη ρεβάνς με τους Καταλανούς, στη φάση των «16» εκτίοντας την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του, όμως, σήμερα θα πραγματοποιήσει σύσκεψη το TAD (Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο) για την υπόθεση, αν και θα το είχε κάνει από την Τρίτη αλλά το ανέβαλε...

Το παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στην Ξάνθη, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες αποδόσεις.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, με την απόφαση να γίνεται γνωστή πιθανότατα το βράδυ, δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε τον Σουάρες κανονικά στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το αποψινό, πρώτο ματς με τους Βάσκους για τους «8» του Κυπέλλου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα