Μπαράλ και Ράντοβιτς για ΑΕΚ

Μπαράλ και Ράντοβιτς για ΑΕΚ

Gazzetta team
Μπαράλ και Ράντοβιτς για ΑΕΚ

bet365

Δύο ακόμη ονόματα έπεσαν στο τραπέζι της σύσκεψης κορυφής της ΑΕΚ, με τις περιπτώσεις των Νταβίντ Μπαράλ και Μίροσλαβ Ράντοβιτς να εξετάζονται.

Η σύσκεψη κορυφής στην Ένωση αναμένεται να φέρει και εξελίξεις στα μεταγραφικά, αφού αποφασίστηκε η απόκτηση ενός στράικερ και ενός εξτρέμ, με δύο νέα ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι. Σύμφωνα με την Ώρα τον Σπορ, ο λόγος γίνεται για τους Νταβίντ Μπαράλ και Μίροσλαβ Ράντοβιτς.

Το παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στην Ξάνθη, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες αποδόσεις.

Ο Ισπανός στράικερ (32 ετών), κουβαλάει εμπειρία από την Primera Division, έχοντας αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ Χιχόν και Λεβάντε μεταξύ άλλων και έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ντάφρα προ μερικών ημερών. Ο Σέρβος εξτρέμ, είναι επίσης ελεύθερος, από την κινεζική Χεμπέι, όπου μετακόμισε το καλοκαίρι μετά από 9 χρόνια στην Πολωνία με τη Λέγκια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα