Mάρκο Σίλβα: «Πώς παίζετε έτσι;»

Mάρκο Σίλβα: «Πώς παίζετε έτσι;»

Gazzetta team
Mάρκο Σίλβα: «Πώς παίζετε έτσι;»

bet365

Έξαλλος ήταν ο Μάρκο Σίλβα με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο ημίχρονο στα Χανιά, βάζοντάς τους τις φωνές για πρώτη φορά στη θητεία του.

«Τι είναι αυτά που κάνετε; Έχετε καταλάβει πως παίζετε, τι λάθη κάνετε; Δεν σας αναγνωρίζω! Γιατί παίζετε έτσι;» είπε ο Πορτογάλος στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα, σύμφωνα το Goal, ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του: «Κάνουμε συνέχεια σέντρες στην περιοχή, ακόμα και όταν δεν υπάρχει παίκτης μας. Γιατί δεν κυκλοφορείτε τη μπάλα, να ανοίξουμε το παιχνίδι μας να γίνουμε πιο απειλητικοί. Τι έγινε στη φάση του γκολ; Δεχθήκαμε γκολ από πάσα τριάντα μέτρων και δεν μπορέσαμε να διώξουμε την μπάλα».

Το παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στην Ξάνθη, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες αποδόσεις.

Ο 39χρονος τεχνικός είχε εμφανή παράπονα από τον ντα Κόστα για τη φάση του γκολ, ενώ στον Μαζουακού είπε «Δεν είσαι συγκεντρωμένος κι έχεις βρεθεί σε δύσκολη θέση. Χρειάζονται πιο γρήγορες επιστροφές».

Οι φωνές του Σίλβα συνεχίστηκαν και στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, παρότι η εικόνα βελτιώθηκε σημαντικά, κάνοντας παρατηρήσεις συνεχώς για τα λάθη και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα