«Όσοι μας ξεγράφουν, θα το μετανιώσουν»

«Όσοι μας ξεγράφουν, θα το μετανιώσουν»

Ανακοίνωση για τα θέματα που συζητήθηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης την Τρίτη (19/1) εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, ενώ επισημοποιήθηκε η τοποθέτηση του Γιάννη Τσακαλάκη στη θέση του γενικού αρχηγού.

«Όσοι μας ξεγράφουν, θα το μετανιώσουν»

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κόντρα σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι η ομάδα μας, μετά την ήττα από τον Φωστήρα, θα εγκαταλείψει την προσπάθεια για την άνοδο, έχουμε να πούμε ένα. Ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Προφανώς είναι οι ίδιοι, οι οποίοι στην υπόθεση των 6 βαθμών, μας είχαν εκ των προτέρων καταδικασμένους, αλλά μετά την δικαίωση, έκαναν ότι πανηγυρίζουν, καθώς δεν μπορούσαν να κρύψουν την ντροπή τους, για αυτά που υποστήριζαν.

Η ομάδα μας έμεινε πράγματι πίσω στην βαθμολογία, αλλά όχι μόνο δεν τα παρατάμε, αλλά θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθεια μας και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα.

Όσοι βιάζονται να ξεγράψουν τον ΟΦΗ, θα το μετανιώσουν. Ελπίδες και περιθώρια υπάρχουν για να χτυπήσουμε την κατηγορία και αυτό θα κάνουμε.

Είμαστε σίγουρα προβληματισμένοι με την εικόνα της ομάδας μας στο παιχνίδι με το Φωστήρα και την έλλειψη πάθους, που έδειξε η ομάδα μας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα μας απασχολήσει εσωτερικά.

Εκείνο που είναι βέβαιο, είναι ότι η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, έθεσε από την αρχή στόχο την άνοδο της ομάδας και αυτός ο στόχος, θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι το τέλος.

Κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να τα παρατήσει. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να την αφήσουμε στη μέση. Και για αυτό να είναι βέβαιοι όλοι οι φίλοι του ΟΦΗ».

Γενικός αρχηγός ο Τσακαλάκης

Την ίδια στιγμή, επισημοποιήθηκε και η ανάθεση των χρεών γενικού αρχηγού στον Γιάννη Τσακαλάκη, που θα εκπροσωπεί καθημερινά τη Διοικούσα Επιτροπής στις προπονήσεις της ομάδας και όχι μόνο, μαζί με τον Δημήτρη Αποστολάκη. Παράλληλα, παραμένει η Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος με τους κ.κ. Πολεμαρχάκη, Φασουλά, Τσακαλάκη, η οποία χειρίζεται θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος και μεταγραφικές υποθέσεις.

Best of internet