Μαντσίνι: «Ρατσιστής ο Σάρι, διώξτε τον»!

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Μαντσίνι: «Ρατσιστής ο Σάρι, διώξτε τον»!

bet365

Ρομπέρτο Μαντσίνι και Μαουρίτσιο Σάρι είχαν έντονο διάλογο στις καθυστερήσεις του Νάπολι-Ιντερ και είπαν διάφορα...

Την ώρα που ο Λιάγιτς έκανε το 0-2 στο San Paolo, στο 91ο λεπτό, η κάμερα έπιασε τους δύο προπονητές να έρχονται πολύ κοντά και να τα λένε σε έντονο ύφος. Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, ο Μαντσίνι αποκάλυψε τι ειπώθηκε με τον Σάρι, φτάνοντας στο σημείο να πει ότι δεν είναι δυνατόν να παραμένει στο ποδόσφαιρο!

«Ο Σάρι είναι ρατσιστής και άνθρωποι σαν αυτόν δεν γίνεται να βρίσκονται στο ποδόσφαιρο. Χρησιμοποίησε ρατσιστικές λέξεις εναντίον μου. Εγώ απλά πήγα στον 4ο διαιτητή για να ρωτήσω για ποιον λόγο έδειξαν πέντε λεπτά καθυστερήσεις και ο Σάρι άρχισε να μου επιτίθεται, λέγοντας με και "αδερφή". Είναι 60 ετών και θα έπρεπε να ντρέπεται, αυτό που έγινε τα ακυρώνει όλα. Είναι ντροπή, στην Αγγλία δεν θα πατούσε ποτέ στο γήπεδο ένας άνθρωπος που συμπεριφέρεται έτσι. Πήγα να τον βρω στα αποδυτήρια, μου ζήτησε συγγνώμη και του είπα ότι "αν εσύ είσαι άντρας τότε εγώ είμαι υπερήφανος αν είμαι αδερφή". Ο 4ος διαιτητής τα έχει ακούσει όλα, εκεί ήταν».

Απάντηση Σάρι
Ο προπονητής της Νάπολι, από την πλευρά του, τόνισε στις δηλώσεις του ότι «ήμουν εκνευρισμένος για την αποβολή του Μέρτενς. Είναι πράγματα που γίνονται στο γήπεδο και πρέπει να μένουν εκεί. Πήγα να του ζητήσω συγγνώμη στα αποδυτήρια και τώρα περιμένω να κάνει το ίδιο και αυτός. Μπορεί να θεωρηθεί ότι τον πρόσβαλα αλλά είναι πράγματα, επαναλαμβάνω, που γίνονται στο γήπεδο και πρέπει να μένουν στο γήπεδο. Δεν θυμάμαι τι του είπα, μπορεί να του είπα ότι είναι και Χριστιανοδημοκράτης, δεν θυμάμαι, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε τώρα για ομοφοβικούς και άλλα τέτοια. Και δεν είμαι ακόμη 60 ετών...».

 

SERIE A Τελευταία Νέα